Anonymní hodnocení

V této části stránek je otevřená anonymní "diskuze" k vyjádření toho, jak vnímáte a hodnotíte mé kurzy. Pokud jste nečetli pokynynejdříve si je přečtěte. Děkuji za Vaše příspěvky.

Oto Hermann

 

Nová položka
Autor:
Zpráva:
Nový příspěvek
12.06.2018VašekOdpovědět

V květnu tohoto roku jsem absolvolal třetí pokus ústní maturitní zkoušky z AJ, která mi naháněla strach. Teklo mi do bot a potřeboval jsem si najít někoho, kdo bude mít se mnou trpělivost a pomůže mi. 

Cca v únoru-březnu 2018 se mi to podařilo. Nikoho lepšího, než pana Hermanna jsem si nemohl přát. Tento člověk mi nejen pomohl s jazykem, poslechem, gramatikou apod. ,ale taky se hlavně nebát mluvit anglicky a nemít stres při tom, s čímž jsem bojoval nejvíce. 

 

Co cením je jeho přístup, systém výuky, ale nejvíce jeho trpělivost. Pan Hermann mi ukázal i druhou stranu mince anglického jazyka, kdy mi ukázal, že to může být i zábava a musím říct, že mě to s ním opravdu bavilo a navštěvoval jsem rád jeho hodiny. 

Všem vřele pana Hermanna doporučuji! Je to nejen skvělý učittel, ale taky osobnost s velkým charakterem. 

04.11.2015JanaOdpovědět

S kurzy Oty Hermanna jsem byla velmi spokojená. Pan Hermann je vstřícný a trpělivý člověk, hodiny jsou pohodové, nemusíme se stresovat, když nám něco nejde, vše v klidu vysvětlí.  Dobré také je, že výuka probíhá v malém počtu studentů.

Jsem ráda, že jsem navštěvovala jeho kurzy angličtiny, hodně mi to dalo a určitě všem doporučuji. Kdo se chce naučit angličtinu, neváhejte.

25.01.2014TerezaOdpovědět

Pokud si chcete osvojit angličtinu doporučuji ze své zkušenosti navštěvovat kurzy Oty Hermanna. V kurzech si procvičíte na úrovni konverzaci i gramatiku.

Rovněž překlady od Oty Hermanna jsou vyhotoveny rychle a precizně.

Všem DOPORUČUJI...

02.06.2013RadimOdpovědět

Po přečtení příspěvků bych chtěl také přispět do hodnocení.Já jsem začínal s angličtinou celkem tříkrát a nejdále jsem to dotáhl v kurzu Oty Hermanna.Je to učitel, který dokáže vyučovat zábavnou a zajímavou formou a i když to s náma někdy nemá jednoduché stále trpělivě vymýšlí názorné příklady abychom daný problém pochopili.Protože jsem rozhodnut dále pokračovat chtěl bych navrhnout jestli by kurz mohl končit v červnu jako školní rok.4.5 měsíce bez angličtiny je dlouho.Dík za případné stanovisko.

08.09.2013OtoOdpovědět

Zdravím Radime,

na popud tvůj i dalších letos zkusím nabídnout tradičně nejen 60 vyučovacích hodin (mnou nabízený standard již dlouhá léta), ale i rozšířenou výuku na 70 vyučovacíh hodin, což znamená, že se kurz prodlouží o 5 týdnů.

Chtěl bych zde rovněž upřesnit pro ty, kdo mé kurzy nikdy nenavtěvovali, že oněch 60 vyučovacích hodin je skutečných 60 vyučovacích hodin odučených - takže když např. vyjde výuka na státní svátek, tak není počítána jako odučená, jako tomu naopak je např. u státních škol a jiných vzdělávacích institucí.

Takže v novém školním roce se ti z vás, kdo budou chtít navštěvovat rozšířenou výuku, budou moci učit až do června.

27.05.2013MíšaOdpovědět

Pana Hermanna můžu jen doporučit. Doučoval mě k přijímacím zkouškám na vysokou školu, které mimochodem dopadly výborně :). Lze s panem Hermannem domluvit konkrétní styl výuky. Nejvíce bych ocenila efektivní využití hodiny. Oceňuji, že panu Hermannovi lze předem posílat gramatiku, které jsem nerozuměla. Pan Hermann mi vždy přinesl materiály k pochopení učiva a gramatiku náležitě vysvětlil.

Můžu všem jen vřele doporučit!

18.04.2013MagdaOdpovědět

MrkajícíNemůžu než souhlasit se všema vloženýma příspěvkama. Líp bych to nenapsala jako třeba Martina!

Každý čtvrtek se těšíme do hodiny celá naše skupina.!!! 

 

16.04.2013MartinaOdpovědět

Když jsem se dozvěděla, že budu pro svou práci potřebovat angličtinu, začala jsem hledat nějaký vhodný kurz. Jsem moc ráda, že jsem tehdy natrefila na nabídku kurzů pana Hermanna a vybrala právě jeho. Rozpačitý

Vyhovuje mi, že výuka probíhá v menším počtu studentů, je proložena různými aktivitami, které jsou pečlivě předem připraveny, osobními zkušenostmi vyučujícího.

Myslím, že je skvělé, když v osobě vyučujícího potkáte člověka, který umí navodit příjemnou atmosféru a vy se nemusíte  v jeho hodinách stresovat , že zase něco nevíte nebo neumíte a snaží se být vaším dobrým průvodcem ve světě angličtiny .

Myslím, že pan Hermann je vyučujícím, který o své práci opravdu přemýšlí, a kterému záleží na tom, jestli se něčemu v jeho lekcích naučíte a posunete ve svých znalostech angličtiny dál.

 

 

 

06.04.2013SteffíOdpovědět

Do jazykového kurzu pana Hermanna jsem se přihlásila před pár lety jako začátečník. Jeho přístup byl velmi vstřícný a trpělivý, kurz opravdu odpovídal úplným začátečníkům. Z důvodu ceny jsem však po čase vyzkoušela  jinou vyučující. Je pravdou, že její kurzy byly téměř o polovinu levnější, cena však rovněž odpovídala kvalitě. Polovinu času strávila povídáním v češtině, o aktuálních problémech naší společnosti. Domácí úkoly jsme nedostávali žádné, čímž jsme nebyli nuceni si látku zopakovat a připravit na další hodinu. Celé období jsem čerpala ze znalostí získaných v kurzu u pana Hermanna. Po této zkušenosti jsem se vrátila zpět do jeho kurzu. Na hodiny je vždy pečlivě připraven. Mimo procvičování v učebnici, dostáváme doplňující cvičení, na kterých si můžeme vyzkoušet probíranou látku. Pokud nám není něco jasné, máme možnost jej kontaktovat přes mail, kde je ochotný na dotazovaný problém odpovědět.  Jako velký přínos považuji i tyto stránky. Každý student má zde možnost si angličtinu zábavnou formou zdokonalovat. Pokud bych měla napsat co bych na jeho kurzech změnila, napadá mě jen delší doba výuky -  ukončení kurzu v měsících květen – červen. Jako učitele angličtiny jej určitě doporučuji.

06.04.2013Anonymní příspěvekOdpovědět

p. Hermann mě a kamarádku připravoval na novou formu maturity a musím říct, že jsem uspěla hlavně díky tomuto doučování.

Naprosto příjemný a sympatický pán. Způsob výuky nám nadevše vyhovoval, protože ať jsme potřebovali projíždět didaktické testy, cvičit poslechy nebo popisování obrázků, tak p. Hermann vždy vše připravil podle našich potřeb. Vždy jsme si řekli, co bychom potřebovali a na to jsme se zaměřili.

Podání a způsob výuky gramatiky je taky asi nejlepší co jsme kdy měla :) Navíc cena byla absolutně vynikající na to, že jsme byli jen dvě - což umožňovalo individuální přístup!

Nic nemůžu vytknout - mohu jen vřele doporučit!

Takže za mě 150% :)

 

02.04.2013Anonymní příspěvekOdpovědět

S výukou anglického jazyka jsem zcela spokojená, přihlásila jsem se na doporučení bratrance, který tento kurz absolvoval a musím mu dát za pravdu, že je skvělý.

Učební pomůcky i forma výuky mi velmi vyhovuje, mám poznatky od svých kamarádek z jiných kurzů a nejsou nadšené takovým  profesionálním přístupem jako já, díky za to a přeju hodně štěští a úspěchů do další práce

ES

01.04.2013Oto HermannOdpovědět

toto je jen zkouška funkčnosti

Page generated in 0.1617 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál